Thursday, 26 June 2014

Bersih dan sihat kah air yg anda minum??

Air yang lebih bersih dan sihat serta bumi yang lebih bersih dah sihat. Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

MEMPERKENALKAN GET CLEAN®  WATER 



Get Clean Water Pitcher ini dapat menyingkirkan kandungan plumbum dan banyak bendasing lain yg terdapat dalam bekalan air paip.

Tested and Certified oleh WQA - dapat menyingkirkan kandungan klorin, rasa, bau, bahan2 logam merbahaya spt lead, cadium, mercury dan vcos

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. 

Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.


Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain! 

• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!

• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!

• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.

• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Model cilik dgn gembiranya mempromosikan Get Clean Water dgn rela :)

Pilihan Bijak!

• Hanya beberapa sen bagi seliter air

• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak.

• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 

• Ringan dan mudah dibawa

• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

Wa / sms saya di 019-2677 100 utk maklumat lanjut ✌️


Edlin Zakaria
Shaklee ID [953268]


Saturday, 21 June 2014

Sembang Shaklee [ Vitalea with Iron ]

Apakah Vita-Lea?

Merupakan KILLER PRODUCT OF SHAKLEE kerana ianya adalah multivitamin beserta iron yg sangat penting utk pembentukan darah & sel.  Ia seumpama, 2 biji Vitalea bersamaan 40 jenis hidangan lauk. 

Bermakna, utk mendapatkan zat yg sama banyak dalam 2 biji vitalea ianya samalah dengan 40 hidangan jenis lauk. Hebat kan??

Ada sesetengah kajian mengatakan bahawa pengambilan multivitamin sahaja sudah mencukupi bagi mereka yg sihat & yg menjaga pemakanan seimbang.  Asasnya semua masalah kesihatan memerlukan vitalea.  Ini kerana di dalamnya mengandungi 23 vitamin & mineral kritikal dalam jumlah yg seimbang utk memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon, hati, mata & sistem imun dalam jangka masa panjang.


Sebotol Vitalea adalah utk 4 bln penggunaan

Vita-Lea Shaklee Multivitamin Terbaik!

Merupakan multivitamin terbaik yg terkemuka & lebih komprehensif kerana mengandungi 23 vitamin & mineral kritikal dalam jumlah yg seimbang utk memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon, hati, mata & sistem imun dalam jangka masa panjang.

~ Tinggi antioksidan utk mencegah kerosakan fungsi imun berpunca daripada radikal bebas.
~ Tinggi kalsium utk pembinaan tulang.
~ Tinggi magnesium utk mengekalkan rentak jantung, otot & fungsi saraf.  
~ Tinggi Beta karotena utk membentuk vitamin A yg lebih biopotent.
~ Tinggi selenium utk melindungi paru-paru, kolon & prostat.
~ Tinggi vitamin K utk menyokong proses pembinaan tulang.
~ Tinggi boron utk menyokong kesihatan tulang.
~ Tinggi Biotin yg menyokong proses pengeluaran tenaga.


Kebaikan Multivitamin Vita-LeaShaklee

Multivitamin terbaik Vita-Lea Shaklee juga menggunakan Sistem Penyerapan Bioaktif berpaten eksklusif utk Shaklee, utk meningkatkan penyerapan asid folik iaitu nutrien penting utk kesihatan keseluruhan sel.

Vita-Lea Shaklee menjalani 349 ujian kualiti yg paling ketat utk menjamin keaslian & keberkesanan produk.


Siapa yg memerlukan Vita-Lea Shaklee?

~ Secara umumnya, ia utk semua orang dewasa yg pentingkan kesihatan optimum. Lebih-lebih lagi kepada penggemar makanan segera, suka makan di luar, & yg makan ikut selera – bukan ikut gizi seimbang.

~ Mengandungi Beta Carotene yg membantu mengekalkan pertumbuhan badan, mengawal masalah penglihatan & membantu pembentukan tisu badan.

~ Diformulasi dengan Iron yg penting utk pembentukan sel darah merah di dalam badan.

~ Ibu mengandung yg selalu kena anemia. Tak perlu susah payah makan kerang atau organ dalaman lain. Zat besi perlu utk pembentukan sel darah merah buat janin/ bayi di dalam kandungan.

~ Ibu menyusu, terutama yg bayinya dah berumur 6 bulan ke atas. Kajian mendapati kandungan zat besi di dalam susu ibu akan berkurangan selepas 6 bulan. Sebab itu ibu-ibu digalakkan memberi ikan bilis dalam makanan pejal pertama si manja. Dengan pengambilan Vita-Lea, In sha Allah kandungan zat besi di dalam susu ibu dapat dikekalkan pada paras yg selamat. Sebab itu kami mencadangkan Vita-Lea di dalam Set Penyusuan Shaklee kami.

~ Cegah penyakit tiroid atau beguk. Penyakit beguk ni disebabkan oleh kekurangan iodin dalam badan pesakit. Sebiji vita-lea mengandungi 75 mcg Iodine (as potassium iodide and sea kelp). Jika anda sedang menghidapi, atau diserang beguk, ambil 2 biji Vita-Lea sehari utk memperolehi sumber 150 mcg Iodine. 

~ Vita-lea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yng licin, rambut yg kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin & ini terdapat di dalam vitalea. Selain itu juga, ia adalah antara supplement terpenting utk diet atau slim yg mana kalau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu & menjadikan kulit sentiasa tegang.

~ Ibu-ibu yg mengandung & menyusukan anak sangat digalakkan mengamalkan pemgambilan vitalea kerana kepentingan zat & vitamin serta keperluan zat besi oleh si ibu & ianya juga penting utk tumbesaran anak.

~Mengapa ada sesetengah ibu yg mengandung mahupun yg menyusukan anak mudah rasa pitam atau pening kepala? Hakikatnya ibu-ibu kekurangan zat besi @ iron dalam pengambilan diet harian mereka.

~Iron/zat besi banyak terdapt dalam makanan laut seperti kerang, tiram namun terdapat banyak sebab mengapa ibu mengandung tidak boleh terlalu banyak makan makanan laut kerana:
* Ada sesetengah ibu alah dengan makanan laut.
Perairan / laut yg telah tercemar.
* Tidak bersih ketika mencuci atau membersihkannya.
Selain itu, ianya bukan mudah utk didapati & harga yg tidak menentu.


Dari testimoni seorang kawan yang mengambil Vitalea ni "Ed, bagus la Shaklee ni.. I makan malam2 kat rumah boleh larat lagi buat kerja.. Alhamdulillah rase beza nya.. I makan Shaklee ni pun xde tambah selera makan".

Sayangi badan anda.. Pastikah kite pengambilan makanan harian memenuhi keperluan nutrisi sepatutnya? 

Wa / sms saya di 019-2677 100 utk maklumat lanjut.. 

* Anda boleh menambah pendapatan dengan Shaklee.. Modal awal hanya RM65 sahaja. Bimbingan sepenuhnya diberikan utk anda mempunyai keinginan utk berjaya

Edlin Zakaria
Shaklee ID [953268]





Wednesday, 18 June 2014

Nikmat ditemukan dengan Shaklee...

Bekerja makan gaji mmg selesa.. Ujung bulan, gaji masuk.. Klo kami, plg lambat 3 hari lps masuk jek gaji, trs buat transfer.. Bil, loans, fees, insurance, yang plg penting bg mak abah etc etc...  Kejap jek nak abis duit kan..

Cukup? Cukup2 saja.. Ade la lebihan sikit utk saving.. Nak belanja lebih sikit, tolak yg lain tu sikit.. Hihuuhuu.. Anak makin bertambah, makin membesar.. Belanja pung makin gomok la..

Bila nak memberi pun selalu congak2 dlu.. Takot short pulak nanti.. Iyelah, duit gaji mmg dah fixed every mth.. Nak tambah tang mana kan.. 

Tapi alhamdulillah dipertemu kan dgn Shaklee secara tak sengaja.  Benarlah setiap anak tu ade rezekinya.. Allah salurkan rezeki kami melalui Shaklee bila kami dpt anak ke 3, Muhammad Aydean. Mencari supplement utk breastfeeding, dan register sbg ahli pun tanpa ada sebarang hopes utk buat income. Bagi saya, sales and marketing is not my line. 



Tapi bila dah register ahli, saya diberi access ke secret group, dimana byk success story, sharing psl tips dan plg best group kami apply pendekatan yg turut fokus kepada amalan rohani.. Berjaya di dunia dan utamanya di kehidupan slps ini.  Coaching, sharing secara online sahaja.. Jika ade aktiviti Shaklee, anak yg 3 org dgn suami dan bibik turut sama serta.. Kerana Shaklee adalah family bisness.. 



Sistem kami adalah secara duplication.  Xperlu pikir, buat jek apa mentor suruh.. Itulah yg saya buat sampai saya dpt income 4 angka pada bulan ke 3 join Shaklee.  Saya pun x percaya pada mulanya.. Betul lah kata mak Shaklee saya, klo kite fokus betul2 jalan kite utk 12 bln pertama, anda tak perlu risau dan tunggu lah bonus 5 angka pula :)



Sekarang ni, bila ramai org dpt kite bantu, kepuasan nye mmg lain. Bantu anak2 Shaklee, bantu keluarga, bantu customer utk lebih sihat, bantu mereka yg memerlukan..  Makin byk pendapatan, makin byk kite boleh bantu dan makin byk Allah salurkan rezeki dr pelbagai arah.. 

Jadik, kenapa nak takot utk mencuba?  Tapi takotlah kerana anda tidak tahu apa yg menanti di depan kerana anda tidak pernah mahu untuk mencuba..

Impian kite sama, utk kaya dan berjaya disini dan disana.. 

Sertai kami.. Wa / sms saya di 019-2677 100 utk maklumat lanjut






Tuesday, 17 June 2014

2 to Kindy.. Mula sekolah (Jian Jahzara)

Hari ni Audy gi skul berdua.. Dah ade kawan sbb Jian pun akan start "trial class" arini.  Kenapa "trial class"?  

Sebenarnya kami tak plan nak hntr kids ke kindy pada umur 4 thn.. Start kindy at the age of 5 tu ok.. But 4 y.o mcm too early kot.. Sbb dlu si Audy start kindy umur 4 thn (3yrs plus actually klo ikut birthday mth), tp towards the end of the yr tu dia boring.. So xnak the same things happen to the sis and bro.

Tapi dgn si Jian ni, dah 4 bln dia mintak gi kindy.. "Bila lah Yan nak gi skul ni..." Bebel Yan.. Mommy tanya, takpe ke nanti Aydean tinggal rumah sorg2? Dlu dia kata nak teman Aydean bila mommy acah2 tanya nak g kindy ke tak..  "Takpe lah, Cik Ana kan ade.." Jawap Yan. 

Nasib baik teacher ni pun very considerate, bole accept Yan utk "trial class". Tq so much teacher Sarimah, dari ILIKE - I Love Islamic Education Kindergarten.

Audy pesan kat Yan mlm tadi, Yan bgn tido jangan nangis tau nak g skul.. Dgn confident Yan jawab "apa nak nangis2 pegi skul".. Chehhh gitewww konpiden nampak..

Ok.. Mommy xdpt hantar g skul ye sayang.. Awal2 anak3 dah bgn hantar mommy gi amik bas g keje..

Nnt mlm story pasal skul tu kat mommy k..






Friday, 13 June 2014

Jom ke Langkawi

Holiday ke Langkawi ni jujurnya untuk fulfill ajakan abah.. Dah seminggu cuti sekolah, tiba2 abah ajak lagi "jom la kite gi Langkawi". Setiap kali cuti sekolah, without fail mesti ajak. Sian kan nak bg reason "cuti sekolah akhir tahun la ye bah".

Mmg dah rezeki pulak bila dpt tiket murah.. Fly dgn MAS adult fare RM140 KL - Langkawi - KL. Arrange transport pun dpt special price, Nissan Urvan 14 seater utk 4 hari RM500 saja.. Tak percaya? Percaya laa.. 

Kami di Langkawi 3 malam. 2 malam duduk di Kuah, last nite tu di Pantai Cenang. Yang best di Langkawi as expected, pinggan mangkuk dan cekelat.  Makan pun sedap dan harga reasonable.. Sebelum pegi, baca blog org kata makan mahal..

Kite layan gambar pulak..

Di KLIA sementara menunggu utk check in

"Bestnya mommy.. Macam dalam mimpi" kata Audy.. Ishhh bikin malu tau.. Mcm x pernah naik flight pulak sblm ni :)

Alhamdulillah selamat tiba di Langkawi.. Still rasa gerun naik flight sejak kejadian MH370 tu.

Kaklang- saya- ana di pusat perusahaan gamat.

The sisters di depan rumah Mahsuri

Katil Mahsuri??

Day 3 - off to Island hopping.. Muka x sabar nak g beach.

"Penantian tu satu penyiksaan tau mommy". Heheheh

Us at Pulau Beras Basah.. Pulau ni agak kecik. Takde facility yg plg penting- toilet tarak.. Tapi monyet banyak... 



Terserempak dgn Bobot & family.. Jumpa kite kat Langkawi.

Gambar dgn Cik Ana kat Resorts World (f.k.a Awana Porto Malai)

Cousin

Food porn :)

Family pic. Jadik jek walaupun Aydean menangis 

Ehh gambar kat pulau tercicir

Love ya both

Saya paling happy sbb dapat berkepit dgn mommy :)

Sebelum jatuh kerusi.

Nampak x Audy n Jian tgh turun slide tu?

Mintak dukung la tu...

Laksa power ikan sekoq kat area airport

Nak jugak pakai topi Auntie Ta

Ahaks.. Tergedik2.. Tak nampak tu 2-2 geng Shaklee muka happy sbb bonus Shaklee dh masuk.. 

 Reward diri sendiri dgn pinggan mangkuk dr gaji Shaklee

Sekadar utk tatapan... 

Wasalam..

Edlin Zakaria
Shaklee ID
Wa / sms : 019-2677 100











Masalah dengan kulit anda?


Kulit berjerawat, berparut, warna kulit tidak sekata, kulit kering, kulit berminyat???

Persediaan nak menyambut hari raya kate nye.. Takkan baju jek cantik.. Kulit pun mesti lah nak menawan kan...

Set yg dipersetujui berkesan dari Shaklee dlm menangani masalah kulit bagi mereka yg tahu...

Tak perlu "try an error" kerana set kecantikan ni adalah asas utk kulit yg sihat.. Beza nya Shaklee dgn shelf brand kerana source supplement Shaklee adalah dari sumber asli.. Sebab tu supplement Shaklee diyakini keberkesanannya. 



Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:
  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:
  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
  • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  • Mencerahkan kulit

Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit:
  • Sebagai pelembap
  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Mengubati jerawat


Peranan ESP Shaklee dalam kecantikan kulit :
 
  • Membantu dalam proses pembaharuan kulit kerana kulit kita perlukan zat dari asid amino membina sel baru.
  • Bantu pulih luka luaran dan dalaman
  • Mengubati jerawat
  • Mencantikkan kulit
  • Awet muda. Makanan utk kecantikan kulit
  • Memejalkan otot

wa/sms saya di 019-2677 100 utk maklumat lanjut 😀



Sunday, 8 June 2014

Set Booster ESP


SET BOOSTER dgn ESP. Macam2 fungsi yg ade :- 



1. ★ESP+Vit E: 
Untuk kulit cantik dan cerah.. Natural beauty tanpa perlu makeup. Menghilangkan parut. Bagus utk kesihatan jantung. Menghangatkan Hubungan Suami Isteri *ADD on Vita C, B Complex Shaklee untuk Full Set Kecantikan.. 

2. ★ESP+OMEGA GUARD:
Mengurangkan risiko keguguran@ baby pramatang. Bagus utk perkembangan otak baby dlm kandungan . Juga sesuai utk pengidap Diabetes dan Darah tinggi.

3. ★ESP+ Vitalea Iron Formula:
Multivitamin utk kesihatan menyeluruh. Kekal bertenaga dan cergas. *ADD on B Complex dan Vita C utk Full Set Kesihatan Optimum

4. ★ESP+ LECHITIN: 
Mengurangkan berat badan, memecah lemak2 degil dlm badan, mengawal kolestrol dlm darah **ADD on Herbalax / ALFALFA atau Cinch Set untuk turun berat badan secara Optimum

5. ★ESP+ ALFALFA: 
Menganjalkan Payudara, sbg Milk Booster, melegakan sakit2 urat, membuang toksin dalam badan, merapatkan keintiman wanita. Sesuai bagi pengidap gout, alahan dan resdung.

6. ★ESP+GLA complex:
Menstabilkankan hormon. Digunakan sebagai ikhtiar untuk hamil. Membantu atasi masalah pcos dan cyst. Juga menaikkan Seri Wajah. **ADD Alfalfa dan Vit E Complex utk Full Set Ikhtiar Hamil

7. ★ESP+ OSTEMATRIX:
Membantu atasi sakit kepala/ migrain, gastrix,lenguh2 dan buasir.  Melawaskan pembuangan air besar. Baik utk kesihatan tulang dan sendi.

8. ★ESP+ Zink Complex:
Memercepatkan penyembuhan luka utk lepas bersalin atau lps lain2 pembedahan.  Juga utk para suami bagi menghasilkan sperma dan ovum yg sihat dan berkualiti. Meningkatkan sistem imun tubuh.

9. ★ESP+ PERFORMANCE DRINK:
Bersahur dgn hidanan mudah dan ringkas. Penyah hidrat dan menyegarkan. Memberi tenaga yang berpanjangan lebih2 lagi sepanjang berpuasa. **ADD on Mealshake untuk Full Set Kecergasan Optimum



Wa saya di 019-2677 100 utk maklumat lanjut

Edlin Zakaria
Shaklee ID
019-2677 100


Monday, 2 June 2014

Shaklee pun ade penjagaan kulit muka luaran ker??

Assalam...

Bosan2 dlm tren, ade baik nye saya update blog.. Lgpun bru smp Nilai.. Dlm 30minit lg bru smp Seremban.. Agak2 dlm kul 1215 nnt.. Ye, tgh mlm!  

Nasib badan masih bole cope.. Alhamdulillah.. Klo anda yg selalu penat2 tu, try amik set tenaga Shaklee tu, in syaa Allah badan lebih tahan walaupun dah 18 jam kuar umah.. 

Cukup.. Cukup... Saya nk sharing pasal set skincare Shaklee (penjagaan luaran).. Selalu dah biasa dgr yg vitamin utk dimakan kan.. Anda tau tak Shaklee juga ade keluarkan set penjagaan kulit?? 

Nama nye ENFUSELLE.. 

Ade 2 jenis : 1) normal to dry skin atau 2) normal to oily skin.

Enfuselle ni sgt sesuai bg kulit sensitif.. Membersihkan wajah dan bertindak lembut pada kulit.


1- ENFUSELLE ( normal to oily skin)


 1. Purifying Cleansing Gel
- Gel yang bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan
- Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E jadikan kulit terasa segar dan lembut 
- Mencerahkan tona kulit 
- pH yang seimbang 
- Hipoalergenik


2. Purifying Toner
- Dengan tiga tindakan untuk menghentikan kerosakan pro-oksida
- Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle 
- Terbukti secara klinikal 
- Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip 
- pH yang seimbang 
- Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel 
- Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit 
- Membantu mengawal kulit berminyak 
- Hipoalergenik 


3. Balancing Moisturizer
- Formula ringkas untuk menyubur dan melembapkan Kulit 
- Formula Enfuselle tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat. 
- Terbukti secara klinikal: 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari, 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari dan 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari. 
- Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit 
- Hipoalergenik

2) ENFUSELLE (normal to dry skin)


1. Hydrating Cleansing Lotion

- Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit 
- Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri 
- Mencerahkan tona kulit 
pH yang seimbang 
- Hipoalergenik


2. Hydrating Toner
- Meneutralkan tindak balas yang boleh merosakkan kulit 
- Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle 
- Terbukti secara klinikal 
- Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip 
- pH yang seimbang 
- Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit 
- Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan cammomile


3. Hydrating Moisturizer
- Melembapkan kulit sehingga 24 jam 
- krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan dan keanjalan kulit dengan serta-merta 
- Terbukti secara klinikal: 102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari, 195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari dan 21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari. 
- Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam 
- Garis-garis halus berkurangan dengan ketara 
- Hipoalergenik


3) EYE CREAM



Terbukti secara klinikal

- 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 2 minggu 
- 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa 2 minggu 
- 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa 8 minggu 
- 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa 8 minggu 
- Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu 
- Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata 
- Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut 
- Hipoalergenik, diakui oleh ophthalmologist dan selamat untuk yang memakai contact lens

Setiap satu set boleh digunakan selama 6-9 bln mengikut kadar penggunaan masing2.. Macam saya, dah lebih 6 bln dan masih ade suku botol lagi..

Tak perlu la carik skincare yg mahal2.. Shaklee ni bahan nye dah tentu yg terbaik.. Harga berpatutan..

Nak tau lanjut, tanya lah saya yer..

* ngam2 dah nak smp Seremban.. :) 

Edlin Zakaria
Shaklee ID
Wa/ sms : 019-2677 100


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tips Kesihatan Percuma

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 019-2677100


Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my